Cuketové placky: Velmi jemné a křupavé!

1439
Sdílejte

Cuketa je úžasná lehká zelenina s velmi nízkou energetickou hodnotou, vysokým obsahem karotenu, vitamínů a minerálních látek. Je snadno dostupná a všestranně využitelná. Lze z ní snadno a rychle připravit mnoho zdravých jídel.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články