Italský dezert Semifreddo ze tří druhů čokolády. Ideální letní osvěžení, které si zamilujete !

2702
Sdílejte

3. Šlehačku vyšlehejte mixérem na šlehačku. Pak ji zlehka vmíchejte do vajíčkové směsi.
Hotovou hmotu rozdělte na tři stejně velké části a přimíchejte je k jednotlivým druhům čokolády.

4. Formu na pečení vystelte potravinářským celofánem a nalijte do ní bílou čokoládovou hmotu. Vložte ji na 20 minut do mrazničky.

5. Pak na ni nalijte mléčnou čokoládovou směs. Opět vložte na 20 minut do mrazničky.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Další články