Italský dezert Semifreddo ze tří druhů čokolády. Ideální letní osvěžení, které si zamilujete !

5680
Sdílejte

3. Šlehačku vyšlehejte mixérem na šlehačku. Pak ji zlehka vmíchejte do vajíčkové směsi.
Hotovou hmotu rozdělte na tři stejně velké části a přimíchejte je k jednotlivým druhům čokolády.

4. Formu na pečení vystelte potravinářským celofánem a nalijte do ní bílou čokoládovou hmotu. Vložte ji na 20 minut do mrazničky.

5. Pak na ni nalijte mléčnou čokoládovou směs. Opět vložte na 20 minut do mrazničky.

Recept pokračuje na další straně

6. Nakonec nalijte na vrch směs z hořké čokolády a vložte do mrazáku na celou noc, nebo alespoň na 4-6 hodin.
Před podáváním dezert vyklopte, odstraňte fólii, ozdobte ho hoblinkami čokolády a pokrájejte na proužky. Dobrou chuť!

VIDEOPOSTUP zde :

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články