Italský dezert Semifreddo ze tří druhů čokolády. Ideální letní osvěžení, které si zamilujete !

5676
Sdílejte

100 g mléčné čokolády,

100 g hořké čokolády,

čokoládové hoblinky na dekoraci.

Postup

1. Čokoládu vložte do misky, kterou položíte na hrnec s vroucí vodou a pomalu ji rozpustíte za občasného míchání. Takto si připravte všechny druhy čokolády a položte je stranou, dokud je nepoužijete.

2. Do větší mísy vložte celé vajíčka i žloutky a cukr. Položte je nad hrnec s vroucí vodou a pomocí mixéru jejich šlehejte 6-8 minut. Měly by zhoustnout a vstoupit bledou barvu. Pak je sundejte ze sporáku a nechte zlehka vychladnout.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články