Italský dezert Semifreddo ze tří druhů čokolády. Ideální letní osvěžení, které si zamilujete !

2702
Sdílejte

6. Nakonec nalijte na vrch směs z hořké čokolády a vložte do mrazáku na celou noc, nebo alespoň na 4-6 hodin.
Před podáváním dezert vyklopte, odstraňte fólii, ozdobte ho hoblinkami čokolády a pokrájejte na proužky. Dobrou chuť!

VIDEOPOSTUP zde :

 

Kam dál?

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Další články