Když se ptali, co bude k večeři, řekla filé. Nejprve ohrnuli ret, ale za pár minut už mlaskala celá rodina. Takovovou rybu ještě nejedli!

2324
Sdílejte

Ryby se čím dál více objevují na našem jídelníčku, a to je velmi potěšující zpráva. Jsou totiž bohatým zdrojem důležitých mastných kyselin, bílkovin a minerálů. A samozřejmě jsou neobyčejně chutné. Vyzkoušejte rychlý a snadný recept na tresku zapečenou se sýrem a bylinkami. Stačí vše naskládat do pekáčku a za chvilku je fantastický oběd na stole. Neuvěřitelné, jakou delikatesu vykouzlí během okamžiku i naprostý začátečník.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články