Druhá polovina roku přinese NEUVĚŘITELNĚ pozitivní změnu i vašemu znamení zvěrokruhu, čeká na nás od června !

8084
Sdílejte
Život obvykle přináší to dobré i zlé ve velmi vyrovnaném poměru, aby byla zachována přirozená rovnováha věcí. Pozitivní události se neobejdou bez negativních, jinak bychom vlastně nebyli schopni rozeznat, kdy se nám daří a kdy štěstí či úspěch pokulhávají.
Po náročné první půli roku 2020 se však zdá, že se v té druhé půlce přehoupne veškeré dění do kladných čísel. Alespoň podle hvězd by měly pozitivní změny čekat na všechna znamení zvěrokruhu. Je ovšem pravda, že pokud chceme, aby přišly, musíme proto něco udělat. Důležité je, abychom byli připraveni. A co nás tedy v následujícím období čeká?
Beran (21. 3.-20. 4.)
V první půlce roku vládlo vašemu životu převážně zklamání, jelikož jste byli nucení řešit velmi složité situace a zodpovědnost za jejich výskyt padala převážně na vaši hlavu. Ve druhé polovině roku vás tak čeká zasloužený odpočinek. Nejdůležitější změnou bude konečně možnost držet vše, co se děje pod vlastní kontrolou, což vám umožní se věnovat také osobnímu rozvoji.
Býk (21. 4.-21. 5.)
Kvůli vlastní tvrdohlavosti si často komplikujete život složitými až nepřekonatelnými překážkami. Těch bylo v uplynulém období až dost. V nadcházejícím půlroce konečně odložte tvrdohlavost stranou a připravte se na uvolnění napětí. Díky tomu si budete schopni lépe zorganizovat každodenní starosti a pozitivně nahlížet na další období.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

5 NEJNEBEZPEČNĚJŠÍCH dní v březnu, během kterých by si měla všechna znamení dávat pozor…

Další články