Druhá polovina roku přinese NEUVĚŘITELNĚ pozitivní změnu i vašemu znamení zvěrokruhu, čeká na nás od června !

8126
Sdílejte
Blíženci (22. 5.-21. 6.)
Přes vaši výbornou schopnost přizpůsobovat se nečekaným okolnostem jste měli v poslední době pocit, že se vám smůla lepí na paty. Nyní vcházíte do nové fáze roku, v níž vás čekají především úspěch. Také v emoční oblasti se budete schopni povznést a začnete opět objevovat nové lidi a aktivity.
Rak (22. 6.-22. 7.)
Raci se cítí velmi dobře ve společnosti a izolace posledních měsíců jim nedělala dobře. Pokud jste narozeni právě v tomto znamení, čeká vás konečně období plné radovánek, díky kterému budete moci být zase naplno sami sebou, a budete pilně budovat veškeré zavedené i nové vztahy.
Lev (23. 7.-22. 8.)
Obvykle je váš život plný ideálů a romantiky, v následující polovině roku však začnete naplno vnímat své profesionální potřeby a začnete se ke svému životu stavět více realisticky, racionálně a pragmaticky.
Pokračování na další straně
Panna (23. 8.-22. 9.)
Zakládáte si na jistotě a bezpečí a díky opatrnosti se vám nečekané a negativní situace vyhýbají. Pro to, abyste dosáhli úspěchu však budete muset v následujících měsících vyjít z komfortní zóny a zariskovat. Nebojte se toho, v tomto případě se to určitě vyplatí.
Váhy (23. 9.-23. 10.)
Máte za sebou těžké období, jehož negativní energie se na vás valila ze všech stran. Ale nezoufejte. Nyní nadchází nové období, které vám ukáže, že všechno zlé je k něčemu dobré. Nakonec získáte nadhled nad všemi problémy a zjistíte, že ani ten sebevětší není tak složitý, abyste jej nebyli schopni hravě zvládnout.
Štír (24. 10.-22. 11.)
V další polovině roku 2020 nabudete pocit, že můžete lidem více věřit. Větší důvěra a schopnost empatie nakonec budou znamenat především pozitivnější přístup k vlastnímu životu a sebepojetí skrze pohled ostatních nastaví celkově kladné vyladění.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články