Druhá polovina roku přinese NEUVĚŘITELNĚ pozitivní změnu i vašemu znamení zvěrokruhu, čeká na nás od června !

8129
Sdílejte
Střelec (23. 11.-21. 12.)
Střelci rádi pozorují své okolí a učí se poznávat vlastní nitro prostřednictvím okolního dění. V nadcházejícím období budete mít spoustu příležitostí ke sledování různých událostí, které vám pomohou se orientovat především ve vlastním nitru.
Kozoroh (22. 12.-20. 1.)
Jako perfekcionisti se nikdy nejste schopni sami se sebou a svými výkony či úspěchy spokojit. V novém období ovšem získáte schopnost docenit své kvality a výsledky své práce. Proto vás také čeká velmi dobrý půlrok, během nějž se vám podaří splnit řadu cílů, o nichž jste si mysleli, že jsou nedosažitelné.
Vodnář (21. 1.-20. 2.)
Přestože často vzbuzujete dojem, že se striktně držíte svých zásad a názorů, budete nyní schopni k lidem přistupovat mnohem otevřeněji a vřeleji. Další polovina roku navíc přinese příležitost klíčovou pro váš úspěch, díky které budete moci projevit své intelektuální schopnosti a talent.
Ryby (21. 2.-20.3.)
Lidé narození ve znamení Ryb jsou věčnými snílky. V dalším půlroce se ovšem budete dostávat do situací, kdy se bude zdát, že se všechny vaše sny mohou vyplnit. Budete mít spoustu energie a osud bude hrát do vašich karet – chyťte tedy štěstí za pačesy a vydejte se vstříc splnění všech vašich snů.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články