Čínská metoda „9 hvězdiček“ k poznání sebe sama! Podívejte se, co vás čeká! Jeho přesnost vás překvapí!

6994
Sdílejte

„9 hvězdiček“ je stará čínská metoda, která vám pomůže poznat sami sebe. Speciální metoda, která kombinuje numerologii a astrologii. Metoda „9 hvězdiček“ ukazuje vaše silné a slabé stránky a také rady, jak si udržet zdraví.

Která hvězda vás představuje:

Čísla ukazují, kdo jste právě teď a co musíte udělat dál, abyste měli život, jaký chcete. Najděte svůj rok narození v tabulce na obrázku, číslo nad ním ukazuje vaši osobnost.

1 hvězdička

Ti, kteří k této hvězdě patří, jsou velmi komunikativní a emotivní. Jsou to citliví lidé. Často se stáhnou do sebe a jejich myšlenky v nich mohou způsobit melancholii. Musí bojovat se svými vlastními strachy, jinak z toho mají tendenci onemocnět. Musí se zdržet návykových návyků.

2 hvězdičky

Ti, které představuje toto hvězdné znamení, jsou velmi starostliví. Jsou to většinou skvělé matky, jejichž rodina je na prvním místě. Tito lidé jsou praktičtí, velmi trpěliví a obětaví. Rádi dobře jedí a dobře vaří. Musí se však o sebe starat, pokud si chtějí udržet tvar.

3 hvězdičky

Ti, kteří mají tuto hvězdu v datu narození, mají velké štěstí. Jsou aktivní, nedokážou sedět a čekat, jak se jejich život vyvine. Nacházejí řešení i v těch nejtěžších situacích. Nedokážou se však ovládat, někdy se za své chování velmi stydí, je jim špatně, pokud někoho urazí.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články