Úžasný borůvkový koláč, kterému neodoláte. Velice jednoduchá příprava, kterou zvládne každý

17074
Sdílejte

Pokračování na další straně

Nachystejte si borůvkovou náplň

Když těsto odpočívá, můžete se pustit do přípravy náplně. Tady není postup také nijak složitý, jelikož opět by mělo dojít jenom k tomu, že jednotlivé ingredience snadno smícháte dohromady. A je hotovo. Nutno dodat, že tento dort má i řadu jiných variací, jelikož kromě borůvek se dá použít jakékoliv jiné ovoce.

Koláč můžete dokončit

Těsto ve formě vyndejte z lednice a vezměte si náplň, kterou do základu nalijte. Je třeba ji nejenom rozetřít do stran, ale je třeba ji také důkladně uhladit do roviny. Potom už stačí předehřát troubu na 190 stupňů a váš borůvkový koláč do ní vložit. Doba pečení je 40 – 50 minut. Během této doby vznikne pochoutka, kterou až po vychladnutí ochutnáte, budete ji milovat.Dobrou chuť.

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články