Řekla, že dnes budou k obědu játra v placce. Rodina ohrnula nos. Za 20 minut ale všichni mlaskali a olizovali se až za ušima. Takovou dobrotu ještě nejedli!

2281
Sdílejte

Na suché plotýnce, pokud nemáte, tak samozřejmě na pánvi, opékejte placky po obou stranách dohněda. Pokud se vám budou tvořit bubliny, jednoduše je propíchněte. Hotové placky potřete rozpuštěným vepřovým sádlem.

Na polovinu každé placky naneste játrovo-houbovou směs a přeložte. Dobrou chuť.

 

 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články