Makrela s citronem v rajčatové omáčce – chutná, zdravá a snadná příprava

1426
Sdílejte

Přidejte rajčatovou dužinu a pokračujte ve vaření maximálně 10 minut.

Získaná omáčka se smíchá se škrobem rozpuštěným ve vodě, přidá se sůl, pepř podle chuti a potom se nalije do pekáče.

Vložte kousky ryb do omáčky a vložte pekáč do předehřáté trouby (na 160 stupňů Celsia) po dobu 25-30 minut. Posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.Dobrou chuť.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články