Makrela s citronem v rajčatové omáčce – chutná, zdravá a snadná příprava

1418
Sdílejte

Jsem milovnicí rybího masa, ale mám malý problém: Nemám ráda obírání kostí.Jako děti pro nás naše matka připravovala makrelu, protože měla málo kostí, byla výnosnější a chutnější. Dnes jsem připravila lahodný recept s makrelou v rajčatové omáčce. Budete si olizovat všechny prsty.

Složení:

4 kusy makrely
4 polévkové lžíce oleje
kousek citronu
4 červené kousky rajčete
pepř a sůl podle chuti
150 ml vody
o lžičkový škrob
2-3 vlákna petrželky
kousek červené cibule

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články