Makrela s citronem v rajčatové omáčce – chutná, zdravá a snadná příprava

1426
Sdílejte

Pokračování na další straně

Příprava :

Ryba se omyje, očistí střeva a rozdělí na vhodné kousky. Nakrájejte citron na tenké plátky a vložte do každého kusu ryby. Cibuli jemně nakrájíme a osmažíme v oleji 2-3 minuty.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články