Japonské pěnové lívance bez droždí : Tak jemné těsto jsem v životě nejedla !

13038
Sdílejte

Dopřejte si snídani jako na luxusní dovolené. Tyto nadýchané pěnové lívance zvládnete připravit i vy a chutnají opravdu božsky!

Potřebujeme:

Ingredience na 1 větší porci (nebo 2 menší)

1 žloutek (použijte vejce velikosti L nebo dvě menší)

12 – 15 g mléka

0,5 g soli

vanilkové aroma

15 – 17 g hladké mouky

1 bílek

20 – 22 g krupicového cukru (na vejce)

5 g citronové šťávy

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články