Japonské pěnové lívance bez droždí : Tak jemné těsto jsem v životě nejedla !

8074
Sdílejte

Postup:

Do mísy si dáme žloutek, mléko, špetku soli, vanilkové aroma, prosátou mouku a metličkou vymícháme hladké těsto. Do bílku přidáme citrónovou šťávu a šleháme 3 minuty do nadýchané pěny. Asi po půl minutě šlehání přidáme část cukru. Další část cukru přidáme asi po minutě šlehání.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Domácí nanukový dort MILKA: Tak toto je absolutní bomba na léto. Na kupované zmrzliny se už ani nepodíváte !

Nikdy jsem nejedla tak chutné brambory: RECEPT na strouhané brambory se šunkou – jednoduchá a lehká večeře za minutku!

Lehký čokoládový sušenkový koláč, hotový za pár minut! BEZ PEČENÍ

Pokud máte doma mléko v krabici a vajíčka, toto určitě zkuste: Zmrzlinová BOMBA za 10 minut

Luxusní bramborové tyčinky plněné sýrem s famózním česnekovým dipem – hotové za 15 minut!

Další články