Japonské pěnové lívance bez droždí : Tak jemné těsto jsem v životě nejedla !

6824
Sdílejte

Postup:

Do mísy si dáme žloutek, mléko, špetku soli, vanilkové aroma, prosátou mouku a metličkou vymícháme hladké těsto. Do bílku přidáme citrónovou šťávu a šleháme 3 minuty do nadýchané pěny. Asi po půl minutě šlehání přidáme část cukru. Další část cukru přidáme asi po minutě šlehání.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

Bleskově rychlé tiramisu do sklenice s tou nejlepší chutí – hotové za 15 minut !

Nebaví vás dělat klasickou omeletu ? Udělejte si tento bramborový koláč z jedné pánve.Pochutná si na něm celá vaše rodina !

Rychlý dort “uragán”: Recept pobláznil celou rodinu – ostatních dezertů si nikdo ani nevšiml, každý chtěl jen tohle !

Další články