Japonské pěnové lívance bez droždí : Tak jemné těsto jsem v životě nejedla !

7065
Sdílejte

Bílek zapracujeme po částech k žloutkového cestu. Vznikne nám krásně nadýchaná hmota. Pánev si potřeme troškou oleje a pomocí lžíce na ni klademe hromádky těsta. Opékáme 5 minut pod pokličkou z jedné strany, pak otočíme, opečeme 4 minuty z druhé strany a následně necháme při vypnutém ohřevu ještě 2 minuty pod pokličkou. Otáčíme opatrně a když jsou hotové, servírujeme na talíř ozdobený ovocem. Přejeme dobrou chuť!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kam dál?

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Další články