Japonské pěnové lívance bez droždí : Tak jemné těsto jsem v životě nejedla !

7467
Sdílejte

Bílek zapracujeme po částech k žloutkového cestu. Vznikne nám krásně nadýchaná hmota. Pánev si potřeme troškou oleje a pomocí lžíce na ni klademe hromádky těsta. Opékáme 5 minut pod pokličkou z jedné strany, pak otočíme, opečeme 4 minuty z druhé strany a následně necháme při vypnutém ohřevu ještě 2 minuty pod pokličkou. Otáčíme opatrně a když jsou hotové, servírujeme na talíř ozdobený ovocem. Přejeme dobrou chuť!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kam dál?

Líný sušenkový dezert, který potěší všechny zaneprázdněné hospodyňky: Minimální námaha a maximální úspěch !

Nepečené FERRERO kuličky, které každý miluje: Chutnají úplně jako kupovaný dezert z obchodu

Když chci připravit rychlé občerstvení, tento recept mě vždy zachrání ! Tyto sýrové kulky jsou u nás v rodině hitem !

Lahodná zmrzlina BEZ cukru za 1 minutu: Žádná smetana, vejce a můžete ji také na dietě – dělám ji celou sezónu !

Babiččina čalamáda na studeno – nejlepší RECEPT: Žádné zavařování ani vaření! Jde o nejlepší přílohu, jakou znám

Další články