Famózní karamelový krém s vanilkou připraven raz dva. Naplníte jím koláče, dorty a jiné dezerty

12782
Sdílejte

Pokračování na další straně

3. Máslo vyšleháme do pěny, postupně střídavě přidáváme karamelové salko a uvařenou kaši. Vyšleháme hladký krém, který můžeme použít na různé dezerty. Například do pařížských rohlíků, větrníků, rolád nebo do různých řezů a koláčů.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články