Famózní karamelový krém s vanilkou připraven raz dva. Naplníte jím koláče, dorty a jiné dezerty

12706
Sdílejte

Existuje množství receptů na karamelový krém. Někdy, pokud spěcháte a nemáte čas, připravíte karamelový krém pouze vyšlehaný z másla a karamelového kondenzovaného mléka. Pokud však máte trochu času, můžete připravit opravdu delikátní krém, kterému je těžko odolat i hned po vyšlehání.

Doporučujeme použít lusk vanilky, pokud ho doma nemáte, můžete sáhnout i po vanilkové esenci nebo po balíčku vanilkového cukru.

Budeme potřebovat:

– 200 ml mléka,
– lžíce kr. cukru,
– vanilkový lusk,
– 3 lžíce hladké mouky,
– konzerva karamelového kondenzovaného mléka,
– 200 g másla.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články