Famózní karamelový krém s vanilkou připraven raz dva. Naplníte jím koláče, dorty a jiné dezerty

12766
Sdílejte

Pokračování na další straně

Postup:

1. Vanilkový lusk překrojíme na polovinu a vybereme celý vnitřek. Tuto vanilkovou dřeň i celý lusk vložíme do hrnce s mlékem a odložíme do lednice na několik hodin (nejlépe na celou noc), aby vanilka provoněla celé mléko.

2. Mléko z chladničky vyndáme, vybereme lusk (ten už nebudeme potřebovat) a přidáme cukr a hladkou mouku. Uvaříme hustou kaši, kterou necháme mírně vychladnout.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články