V pánvi rozehřejte olej a zeleninu na něm orestujte. Přidejte prolisovaný česnek. Osolte, opepřete a přilijte vývar. Krátce poduste. Přidejte kousky rajčat, vmíchejte petrželovou nať a odstavte. Tofu nakrájejte na kostky a osmahněte na jiné pánvi dokřupava. Ochuťte sojovou omáčkou a medem. Promíchejte a krátce prohřejte. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť!
Kam dál?
- Tak takový dezert nekoupíte v žádné cukrárně! Upečte si luxusní trojbarevné řezy, které zvládne i naprostý začátečník.
- Bublaninu už nejíme a našla jsem milionkrát lepší recept! Zlaté nebe v mých ústech, to, čemu moje máma říká koláč „12 lžic“. Tak nadýchané a jemný!
- NAKLÁDAČKY líné ženy. Na tento recept nedám dopustit – žádné vaření nálevu, zavařování a mám fantastické okurky na celý rok !
- Reprezentativní koblihový dort. Tato nádherná pochoutka je nezbytná pro sváteční stůl !