Vzala tofu, rýži a zeleninu a za 15 minut servírovala báječnou večeři. Takovou přípravu určitě neznáte, tak neváhejte ochutnat.

Sdílejte

Pracovní postup

Nakrájejte mrkev a pórek na kolečka, kedlubnu na nudličky, brokolici rozeberte na růžičky. Rajčata oloupejte a nakrájejte na kostičky.

V pánvi rozehřejte olej a zeleninu na něm orestujte. Přidejte prolisovaný česnek. Osolte, opepřete a přilijte vývar. Krátce poduste. Přidejte kousky rajčat, vmíchejte petrželovou nať a odstavte. Tofu nakrájejte na kostky a osmahněte na jiné pánvi dokřupava. Ochuťte sojovou omáčkou a medem. Promíchejte a krátce prohřejte. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť!

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články