Velký horoskop 2020: Váhy čeká blahobyt, Rybám hrozí bolestný rozchod.

4309
Sdílejte

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Zadaní Kozorozi se budou ve vztahu cítit jako psi u boudy. Uvázaní, bez možnosti se proběhnout a volně dýchat. Zato v zaměstnání to bude pravý opak. Tam získáte spoustu ocenění za dobrou práci. Svobodní letos darují někomu své srdce. Kdo ví, zda to konečně nebude ten pravý.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se letos musí vypořádat s neupřímností svých nejbližších. Netýká se to však lásky. Váš protějšek naštěstí patří mezi ty, kteří vám říkají pravdu. Během roku vás přepadne touha po bohatství. Bohužel k jejich získání budete využívat své přátele. Svobodní si na svou lásku ještě počkají. Jsou totiž vybíraví, a kdo vybírá, velmi často přebere. Tak pozor na to.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby, přestaňte už konečně přehánět. Zbytečně si komplikujete život a nejen ten svůj. Váš protějšek se ve vaší společnosti necítí vůbec dobře. Je možné, že si bude chtít dát na chvíli „pauzu.“ Jste hodní lidé, kteří neumí říci ne a toho kde kdo zneužívá. Začnete se uzavírat do sebe. Nicméně vaše láska ví, že je na vás spoleh. Než se začne od vás odtahovat, ještě máte šanci to napravit. V práci na sebe naložíte víc povinností, než zvládnete opravdu splnit. Naučte se být diplomaty. I NE se dá říci pěkně a s úsměvem.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články