Velký horoskop 2020: Váhy čeká blahobyt, Rybám hrozí bolestný rozchod.

4302
Sdílejte

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy čeká radost a hodně práce. Radost vám přinese cestování, mnoho často dobrodružných výprav. Vaše píle v zaměstnání vám zajistí pěkné peníze. Dokonce můžete počítat s blahobytem. Na úkor tohoto finančního zabezpečení však bude váš milostný život. Nějak nebudete mít čas na svého partnera. Svobodným hvězdy radí dívat se pravdě do očí a konečně sebrat odvahu na to, čeho chcete skutečně dosáhnout.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štířům nadělují hvězdy v tomto roce tak málo důvěry, že se to promítne i do osobního života. Tak, jak budete citově chladní k lidem, budete naopak pracovití. Opravdu tvrdě si půjdete za svým cílem, což je primárně vlastní bydlení. A toho dosáhnete! Svobodní se mohou těšit na novou a tentokrát tu opravdovou lásku.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelcům věští hvězdy rok bohatý na lásku a milostná dobrodružství. Máte charisma a takový sexappeal, že se do vás zamiluje opravdu každý. Zato v zaměstnání se vám moc dařit nebude. Někdo vám hodí tak velký klacek pod nohy, že se kýženého postupu v práci hned tak nedočkáte.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články