POSTUP:
Tvaroh dobře promícháme se zakysanou smetanou, aby vznikla jednotná směs. Pokud nemáte tvaroh a smetanu,tak lze použít máslo nebo pomazánkové máslo, riccota, případně jen 250 g tvarohu.
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny – šlehejte čím déle (i 10 minut) aby byla konzistence opravdu nadýchaná. Přidejte tvarohovou směs a dobře rozmíchejte. Nakonec vmícháme špachtlí prosátou mouku s práškem do pečiva a vymícháme jednotné těsto.
Pokračování na další straně
Těsto navrstvíme do formy (24 cm), kterou jsme si vymastili a vysypali moukou. Na těsto uložíme plátky broskví a dáme péct do vyhřáté trouby na 180 stupňů asi na 40 minut – ale tato doba je opravdu jen přibližná, koláč je třeba sledovat a když je zlatavý a pěkně naroste, je třeba ho vyjmout. Nakonec jen posypeme práškovým cukrem.