Ovocný skvost. Jen 40 minut a už voní v kuchyni ! Stačí 3 broskve, 200 g tvarohu, 3 vejce a takový je výsledek

18683
Sdílejte

POSTUP:

Tvaroh dobře promícháme se zakysanou smetanou, aby vznikla jednotná směs. Pokud nemáte tvaroh a smetanu,tak lze použít máslo nebo pomazánkové máslo, riccota, případně jen 250 g tvarohu.

Vejce vyšleháme s cukrem do pěny – šlehejte čím déle (i 10 minut) aby byla konzistence opravdu nadýchaná. Přidejte tvarohovou směs a dobře rozmíchejte. Nakonec vmícháme špachtlí prosátou mouku s práškem do pečiva a vymícháme jednotné těsto.

Pokračování na další straně

Těsto navrstvíme do formy (24 cm), kterou jsme si vymastili a vysypali moukou. Na těsto uložíme plátky broskví a dáme péct do vyhřáté trouby na 180 stupňů asi na 40 minut – ale tato doba je opravdu jen přibližná, koláč je třeba sledovat a když je zlatavý a pěkně naroste, je třeba ho vyjmout. Nakonec jen posypeme práškovým cukrem.

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články