Vyšlehala tvaroh s pomerančem a dala to do ledničky. Za 30 minut servírovala luxusní dezert, jaký nesežente v žádné cukrárně!

3267
Sdílejte

Také vás nebaví připravovat stále stejné dezerty? Nezoufejte, protože dnes vám přinášíme recept, který jistě neznáte. Dezert s jemnou chutí tvarohu a šťavnatého pomeranče nadchne všechny mlsouny i gurmány. Příprava není nijak složitá a zvládne ji každý. Zpříjemněte si nedělní chvilky už dnes.

Ingredience

  • 500 g jemného nízkotučného tvarohu
  • 200 ml nízkotučného mléka
  • 20 g čiré mleté želatiny (1 balíček)
  • 70 g třtinového cukru
  • 1 polévková lžíce kaka
  • 1 menší pomeranč
  • 1 čajová lžička kůry z chemicky neošetřeného citronu

Postup práce

Želatinu nasypte do mléka a nechejte asi 15 minut bobtnat. Mezi tím oloupejte pomeranč a vymačkejte z něj šťávu. Dužninu podle potřeby nakrájejte na menší kousky.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články