Takovou přípravu kachny ještě neznáte. Žena ji zalila koňakem a zasypala broskvemi. Rodina se olizovala ještě týden.

1972
Sdílejte

Upečenou kachnu, broskve a zeleninu vyndejte a uchovávejte na teplém místě. Z výpeku slijte přebytečný tuk, přilijte meruňkovici a koňak. Vývar smíchejte s moukou a vlijte do výpeku. Prošlehejte a povařte. Hotovou šťávu proceďte přes síto. Kachnu naporcujte, popřípadě vykostěte. 

Servírujte maso obložené broskvemi, polité šťávou a podávejte s dušenou rozinkovou rýží a jablkovým kompotem. Dobrou chuť. 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články