Takovou přípravu kachny ještě neznáte. Žena ji zalila koňakem a zasypala broskvemi. Rodina se olizovala ještě týden.

1969
Sdílejte

Kachní maso se stalo synonymem svátečního pokrmu na našem stole. Většina z nás ho připravuje jen občas ke slavnostním příležitostem. Vyzkoušeli jste ho třeba s broskvemi? Jestli ne, tak to rychle napravte. Vychutnejte si křehké šťavnaté kachní maso s fantastickou šťávou chutnající po koňaku a meruňkovici. Je to božské spojení lahodných chutí. Podělte se o tento kulinářský zážitek s rodinou nebo přáteli a budete na tyto chvíle ještě dlouho vzpomínat.

Ingredience

  • 1 větší kachna
  • 50 g másla
  • 300 ml telecího nebo jiného vývaru
  • 50 g hladké mouky
  • 100 ml meruňkovice
  • 50 ml koňaku
  • 8 broskví
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 svazek zelené petrželové nati 
  • sůl, mletý pepř

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články