Kroupy patří mezi tradiční české suroviny. Nejčastěji se vyrábí ze zrn ječmene, která se zbavují obalu. Škoda, že se v poslední době příliš nevyužívají. Obsahují mnoho vitamínů, minerálů a vysoký podíl vlákniny. Vychutnejte si je třeba ve skvělé polévce. Její příprava je úžasně rychlá a snadná. Tento lahodný pokrm ocení nejen strávníci s nějakými dietními požadavky, ale hlavně lidé, kteří dbají na zdravý a vyvážený jídelníček.
Kam dál?
- Lahodný NEPEČENÝ dezert s karamelovo-smetanovou náplní: Budete se olizovat až za ušima!
- Vraťte se do dětství a upečte si pravé Honzovy buchty bez jediného vejce
- Když chci připravit rychlé občerstvení, tento recept mě vždy zachrání ! Tyto sýrové kulky jsou u nás v rodině hitem !
- Karamelový větrník z plechu: Takový zákusek nekoupíte ani v cukrárně, nejlepší recept !