Takovou přípravu kachny ještě neznáte. Žena ji zalila koňakem a zasypala broskvemi. Rodina se olizovala ještě týden.

1961
Sdílejte

 

Pracovní postup

Kachnu osolte, opepřete a vložte do hlubšího pekáče. Přidejte na kolečka nakrájenou mrkev, cibuli, svazek natě, plátky másla. Nezakryté opečte v troubě rozehřáté na 230°C. 

Snižte teplotu na 200°C. Broskve vypeckujte a nakrájejte na poloviny. Přidejte je k masu. Pekáč přikryjte víkem nebo alobalem a pečte dalších asi 45 až 60 minut, dokud nebude maso měkké.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články