Jednoduchá pudinková buchta je hotová za chvíli a jakmile se do ní zakousnete, budete milovat její chuť i dokonalou vláčnost

21956
Sdílejte
Jdeme kompletovat
Jedno těsto můžete nechat stále v plechu. Na něho naneste všechen svůj uvařený pudink. Rozetřete ho až do okrajů a snažte se, aby byl všude stejně vysoký. Potom vezměte druhý lech, opatrně vyjměte těsto, a to položte na krémovou vrstvu. Tímto je vaše pudinková buchta hotova.
Na konec ji ještě doporučujeme polít čokoládou na vaření a dát ji  na několik hodin do chladu, aby dokonale ztuhla. Poté ji nakrájejte a můžete ochutnat. Jistě s ní sklidíte mnoho úspěchů, to vám garantujeme.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články