Jednoduchá pudinková buchta je hotová za chvíli a jakmile se do ní zakousnete, budete milovat její chuť i dokonalou vláčnost

21739
Sdílejte
Připravte základ v podobě těsta
Jeho příprava není nic složitého, jelikož je třeba smíchat všechny ingredience dohromady. Není nutné tvořit kvásek, nebo snad těsto dávat kynout. Ideální je použít kuchyňského robota, který jednotlivé složky rozmíchá spolehlivě a také velmi rychle. Když je těsto připravené, můžete ho dát péct.
Pamatujte na to, že tato pudinková buchta vyžaduje dvě vrstvy těsta. Jedna je spodní a druhá je vrchní. Ideální je použít dva plechy, vyložit je pečicím papírem a do každého nalít polovinu těsta. Peče se při teplotě 170 stupňů asi 20–30 minut, podle jeho výšky.
Uvařte pudink
Mezi tím, co se peče těsto, se můžete pustit do přípravy pudinku. Tady doporučujeme postupovat podle návodu na jeho obalu. Začněte mlékem, rozpusťte v něm cukr a potom přidejte samotný pudink. Po dosažení požadované konzistence sundejte ze sporáku a nechte chladnout. Až po chvíli vmíchejte zakysanou smetanu.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články