Horoskop na poslední březnové dny: Váhy vypijí hořký kalich plný deprese, Vodnářům chybí svoboda

3029
Sdílejte

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou mít poslední březnové dny velice příjejmné. Vyhovuje jim prostředí domova, přítomnost jejich nejbližších. Mohou dokonce provozovat home office. Zvládáte zaměstnání i rodinu a báječně si to užíváte. Svobodní pochopili, že dnešek je ten nejdůležitější den. Všechno ostatní nechávají v rukou osudu.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy postihne deprese. Dokážete se přes ně přenést a pomáhat i ostatním. Vaše podpora je pro ně balzámem na duši. I vám chybí svoboda a volný pohyb venku. Meditujte a relaxujte v pohodlí domova. Díky tomu si uvědomíte, jaký poklad máte ve svém partnerovi.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou tento týden ctít pořekadlo „2x měř a jednou řež.“ Než něco udělají, řádně si to promyslí. Ve vztahu zapracují na jeho oživení. Přestože vašemu protějšku nebudou všechna nové věci úplně sedět, nakonec bude souhlasit.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelci pocítí v posledních březnových dnech strach. Strčíte před ním hlavu do písku jako pštros, a to vám značně zkomplikuje život. Věřte, že vám pomůže váš partner, který vás ochotně vyslechne. Pozor na přílišné utrácení! Svobodné nečeká láska, ale hromada povinností. Vše ale hravě zvládnou.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články