Horoskop na poslední březnové dny: Váhy vypijí hořký kalich plný deprese, Vodnářům chybí svoboda

2995
Sdílejte

Čeká nás pár posledních dní v měsci březnu. Copak nám asi osud přinese v této obtížné době? Je vůbec možnost najít lásku nebo nové přátele? Podobné otázky vám možná zodpoví hvězdy. Přečtěte si, co vám přináší poslední březnový horoskop.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi udělají tento týden nějaké důležité rozhodnutí. Jestli bylo dobré, nebo ne, se ukáže až za čas. Hvězdy vám věští jisté komplikace, které není radno přehlížet. Váš partner se s vámi cítí jako na houpačce. Je čas to urovnat. Svobodní zahořknou a uzavřou se okolnímu světu. Z některých se dokonce stanou sobci.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři budou náladoví. Díky současné situaci se cítí svázaní, chybí jim svoboda. Přesto si najdou zábavu a zažijí i pocity štěstí. Svobodní se však setkají s nepchopením svého okolí. Pročpak asi?

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby dostanou šanci zapracovat na svém protějšku. Něco se vám na vztahu nelíbí a kladete to zavinu právě vašemu partnerovi. Zda máte pravdu, nebo ne, se ukáže právě tento týden. Svobodné čeká překvapení. I přes karanténu je někdo přece jen osloví.

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani budou trochu rozpačití. Chtěli by začít od začátku, ale cítí se slabí a bez energie. Bohužel se to odrazí i ve vztahu. Hrozí vážná hádka s partnerem. Svobodní také nebudou mít štěstí. Do jejich okolí se přistěhuje někdo, s kým si absolutně nesednou.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Býci, vy poslouchejte rady svého okolí. Možná vás překvapí, jaké budou. Díky nastalé situaci máte čas si promyslet, zda jste ve svém současném zaměstnání šťastní. Změna je život, nebojte se přijmout novou výzvu. Jen si dávejte pozor na své zdraví. Dařit se vám bude i v lásce a váš partner se do vás znova zamiluje. Svobodní však nebudou mít na milostný život ani pomyšlení. Lásku uloží k ledu. Není to škoda?

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blížencům hvězdy radí, aby se díky nastalé karanténě dále vzdělávali. Máte na to dostatek času. Online kurzů z domova je přece široká škála. Pozor na to, co říkáte. I když je svoboda slova, stále platí „mlčeti zlato.“ Svobodné čeká příliv pozitivní energie. Seznámit se dá přece i „na skle.“

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Raci by neměli přehlížet svou rodinu. V těchto těžkých dnech vás vaši nejbližší velice potřebují. Jen vy jim zajistíte rodinné zázemí. Někde se ztratil váš pověstný smysl pro humor, ale vzhledem k situaci se není čemu divit. Nebojte se, za chvíli najdete opět ten správný směr.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi se také necítít moc dobře. Pozor na slova, která by vás pak mohla mrzet. Současný stav zasáhne i do vaší práce. Máte dostatek času ověřit, že jste splnili vše, co jste měli. Oporou v této obtížné době vám budou vaši přátelé.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články