Není nad domácí „kružnici.“ Použila původní recept a do pizzerie už nikdy nevkročila. Upečte si skvělou domácí pizzu i vy.

3485
Sdílejte

Jedním z nejoblíbenějších jídel v naší kuchyni se stala pizza. Tajemství její vynikající chuti spočívá v přípravě  jedinečného těsta. Dnes vám nabízíme úžasný původní recept, jak takovou skvělou “kružnici” upéct doma. Počítejte s tím, že v pizzerii už vás neuvidí a mraženou? Nikdy víc!

Ingredience

  • 300 g hladké mouky
  • 1 dl olivového oleje
  • 15 g droždí
  • 2 dl vody
  • 1 kávová lžička krystalového cukru
  • 6 žampionů
  • 100 g anglické slaniny nakrájené na plátky
  • 1 menší klobása
  • 125 g mozzarelly
  • 100 g passaty nebo rajčatového protlaku
  • 2 rajčata
  • olivy podle chuti
  • stroužek česneku
  • sůl, pepř, provensálské bylinky, sušený tymián, oregano a bazalka

Pracovní postup

Prosejte mouku do mísy. Droždí rozdrobte ve vlažné vodě, přidejte cukr a špetku soli. Vlijte do mouky, přidejte trochu sušeného tymiánu, oregana a bazalky. Těsto promíchejte a nechejte na teplém místě pod utěrkou kynout asi 10 minut.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články