Připravte si plech o rozměrech cca 26×36 cm a vyložte jej pečícím papírem. Troubu rozehřejte na 170 stupňů. Těsto nalijte na plech, navrstvěte tvarohovou náplň a na povrch naskládejte ovoce. Pečte asi 45 minut, dokud není koláč na povrchu lehce nazlátlý. Přejeme dobrou chuť!
Kam dál?
- Takový předkrm jste ještě nejedli. Delikatesa pro nejnáročnější, která vás finančně nezruinuje, zato dostane chuťové pohárky přímo do nebe!
- Vzala králíka a zalila ho černým pivem. Za 30 minut servírovala luxusní oběd, jaký si nedáte v žádné restauraci.
- Mini Pavlovka se šlehačkou – skvost mezi zákusky: Korpusy vydrží v chladničce celé dny, tento dezert nemá konkurenci !
- Bublinkové langoše BEZ droždí: nenasáknou ani kapku oleje, jsou měkoučké a chutnají fantasticky !