Luxusní hrnkový tvarohový koláč: Chutná tak božsky, že jeden plech vám rozhodně stačit nebude!

44999
Sdílejte

Ingredience 

Těsto

  • 1 hrnek hladké mouky
  • 1 hrnek polohrubé mouky
  • 1 hrnek mléka
  • 1 hrnek krystalového cukru
  • 1/2 hrnku oleje
  • 2 vejce
  • 1 kypřící prášek

Náplň

  • 1 hrnek moučkového cukru
  • 200 g zakysané smetany
  • 200 g jemného tvarohu
  • 2 vejce
  • 1 sáček vanilkového pudinku – prášek

Na povrch moučníku

  • ovoce dle chuti zavařené nebo čerstvé

Postup práce

Začněte přípravou piškotového těsta. Ve šlehací misce vyšlehejte vejce s cukrem do pěny, přidejte mléko a olej. Spolu s kypřícím práškem do pečiva prosejte obě mouky a přidejte je do vaječné pěny. 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články