Vyberte si jedno srdce, které prozradí mnoho o tom, kdo jste a jaký by měl být váš partner!

2982
Sdílejte

Když milujete, tak pořádně. Jste štědrá a něžná osoba s hlubokými city. Když se zamilujete, jste v tom vždy až po uši. Jste vyrovnaná a důvěřivá osoba. Sex s vámi musí být vždy jen s city. Ten bez citů pro vás neexistuje. Sex je pro vás splynutí duší a těl. Potřebujete někoho sentimentálního, kdo vás bude pořádně milovat. Někoho, před kým se nemusíte bát a někoho, komu budete moct věřit.

Modrá

Jste citlivá a důvěřivá osoba. Jste extrovert, který svou lásku vždy vyjadřuje originálně. Láska vás musí inspirovat, dávat vám křídla a být oblastí bouřlivých, ale průzračných vztahů. Sex s vámi je vlastně taková debata. Jste tak trochu ukecaný člověk,. Potřebujete někoho citlivého, přirozeného a spontánního. Někoho, kdo bude umět ocenit vaše kvality.

Fialová

Jste osoba, která se umí ovládat. Vždy si pořádně vybíráte, vždy se pořádně rozhodujete. Co se lásky týče, jste opatrná osoba, která touží pouze po pravé lásce. Co se sexu týče, jste dominantní a rádi máte nad vším kontrolu. Jako partnera byste potřebovala někoho poddajného a nadšeného. Nikoho extrovertního a dobrodružného. Stačí vám někoho, kdo vás bude pořádně a upřímně milovat.

Stříbrná

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články