Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

3709
Sdílejte

Oblečení, šperky a boty pro ženu znamenají hodně. Dodají vám lepší náladu a zkrášlí váš zevnějšek, díky čemuž je žena ještě energičtější: čehož si ovšem můžete všimnout už z dálky. Taková žena je klidná, sebevědomá a zářivá. Dnes vám navrhujeme udělat test, abyste zjistili, proč jste zvláštní žena.

Vyberte si boty, které se vám líbí, a zjistěte o sobě více!

Vaše volba – číslo 1…

Je těžké konkurovat její ženskosti. Jakmile se objeví ve společnosti, okamžitě upoutá pozornost. Muži ho obdivují a ženy mu závidí. Za vašimi zády o vás hodně pomlouvají, ale vám je to jedno. Jste sebevědomí a posloucháte pouze názory svých blízkých.

Nevěří ostatním, ale pokud někomu věří, je to na celý život. Nesnese zradu, pokud ho někdo zradí, nikdy mu neodpustí. Vždy vypadáš úžasně. Nezáleží na tom, jestli máš na sobě šaty nebo sukni, protože všechno ti sluší, stejně jako kalhoty. 

Vaše volba – číslo 2…

Jsi milá, milá a romantická. Muži o takové ženě sní, protože se o vás dokážou postarat, obdivovat vás a zamilovat se do vás. Rád je k vám pozorný a má rád lehké flirtování. Bez ohledu na to, zda jste mezi muži úspěšní, ženy vás nesnášejí, naopak milují vaši společnost. Jeho záře přitahuje lidi jako světlo motýly.

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Vyberte si svého oblíbeného anděla a uvidíte, co vám přinese do života

Další články