Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

4162
Sdílejte

Vaše volba – číslo 4…

Jste Miss Positive! Lidé jsou k vám přitahováni, protože jste plní energie. Být s vámi je zajímavé, protože máte spoustu koníčků. Teplo, které z vás vychází, roztaví i toho nejtvrdšího muže. Vaše vztahy často začínají jako přátelství a časem se změní v něco jiného.

Přitahuje silnější pohlaví, ale neuzavírá ji hned ve svém srdci. Nikdo neví, co se děje ve vaší duši. Přes den se může usmívat a později v noci plakat do polštáře. 

Sluší vám experimentovat s oblékáním. Výrazný make-up, cool účes, extravagantní šaty – to je pro vás!

Vaše volba – číslo 5…

Věděl, že jsi byla velmi krásná už jako dítě. Ale i přes svou přirozenou krásu a skromnost nezvedá nos vysoko. Nesoudí lidi podle vzhledu, ale podle jejich vnitřní krásy. Muži to okamžitě vycítí a jsou k vám mimovolně přitahováni. Má vynikající psychologické cítění, jeho přítelkyně ho vždy žádají o radu.

Své partnery si pečlivě vybírá. Nikdy nespěchá, čeká na správného muže. Má dobrý rozum. Ví, jak vypadat stylově, aniž by za svůj vzhled utratila malé jmění.

Pokud se vám tento test líbil, sdílejte jej se svými přáteli! Jaké boty jste si vybrali? Souhlasíte s jeho popisem? Řekněte nám, co si o tom myslíte v komentářích!

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Vyberte si svého oblíbeného anděla a uvidíte, co vám přinese do života

Další články