Vyberte si jedno srdce, které prozradí mnoho o tom, kdo jste a jaký by měl být váš partner!

2888
Sdílejte

Naše oblíbená barva o nás často dokáže prozradit opravdu mnoho. To, jací jsme, jak dokážeme milovat a jaký partner by se k nám hodil nejvíce. Přesně na to se dnes společně podíváme. Tento test je naprosto jednoduchý. Nad tímto textem najdete obrázek, na kterém je osm srdcí, každé jiné barvy. Vaším úkolem je vybrat jedno jediné a to to, které se vám líbí nejvíce. Následně pokračujte ve čtení a přečtěte si, co o vás váš výběr vypovídá.

Tak co, jdeme  na to?

Růžová

Potřebujete absolutní, idealistickou a romantickou lásku, které se oddáte tělem i duší. Raději budete sami, než s někým, kdo nesplňuje vaše požadavky. Když však milujete, tak opravdu pořádně. V posteli vám to opravdu jde! Do svého života potřebujete někoho, kdo se o vás bude starat a zařídíte, abyste se cítila dobře.

Červená

Máte rádi pocit, když vás někdo potřebuje. O svého partnera se vždy pořádně staráte. Jste jeho oporou a vždy mu dokážete pomoc. Sex s vámi je vždy něžný. Je to pro vás nejen spojení těl, ale i duší. Do svého života potřebujete někoho, kdo má skvělý charakter a usiluje a dlouhodobý vztah a vytvoření rodiny. 

Kam dál?

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Vyberte si svého oblíbeného anděla a uvidíte, co vám přinese do života

Další články