Proč vám nevychází vztahy? To zjistíte podle svého znamení horoskopu!

3822
Sdílejte

Štír – Vám dělá největší problém důvěra. Své tajemství si často necháváte pro sebe. Bojíte se podělit se svým partnerem o svou minulost, protože máte pocit, že na vás změní názor. 

Střelec – Střelci se bojí opravdové lásky a závazků. Mohou být sice silně zamilovaní, ale na povrch budou předstírat, že tomu tak vůbec není. A tak od sebe střelci odhání lidi dříve, než jim pořádně ublíží a lidé zase jim.

Kozoroh – Kozoroh je uzavřený a o své emoce se moc nedělí. Je zvyklí na to, že pokud ho něco trápí, nechává si to často pro sebe a snaží se s tím sám poprat. Má pocit, že nikoho nepotřebuje a že vše zvládne sám. 

Vodnář – Vodnář je nepředvídatelný. Může se těšit celý týden na společné setkání a jakmile přijde den D, má chuť ho nejradši zrušit. Čekají, že se všichni budou chovat skvěle, ale sami se tak nechovají. 

Ryby – Ryby milují dramata a rádi dělají z komára velblouda. Jen málokdy si nechají něco vysvětlit. Často se dokáží na partnera naštvat ještě dříve, než vůbec udělá něco špatného. 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články