Proč vám nevychází vztahy? To zjistíte podle svého znamení horoskopu!

3807
Sdílejte

Znamení horoskopu dokáže o člověku často prozradit mnohem více, než si vůbec dokážete představit. Co ale prozrazuje to vaše o vás.


Ano, je pravda, že znamení nemusí nutně předurčovat, jaký bude váš vztah a ani neurčí, jak dlouho vám vydrží. Může ale s přesností určit charakter a osobnost vašeho partnera. Může i určit jeho špatné vlastnosti, na které se díky horoskopům můžete připravit. Patříte do skupiny lidí, kterým neustále nevychází vztahy? Pokud tomu tak doopravdy je, možná za to může nějaká vaše negativní vlastnost. A o kterou se jedná? To se dozvíte právě díky svému znamení horoskopu.

Beran – Toto znamení nesnáší stereotyp a proto se snadno začne nudit. Vaše polovička může mít potom pocit, že pro vás není dostatečně dobrá. To ji často může od vztahu odradit. 

Býk – Vaším největším mínusem je tvrdohlavost. Kompromis a přijmutí názoru člověka vám dělá opravdu problém. Jenže kompromisy jsou základem vztahu a pokud si budete neustále stát za vším, co říkáte, nikdy kompromisu nedosáhnete.

Blíženec – Bojíte se dělat rozhodnutí a místo toho, abyste rozhodli vy, necháváte vše na partnerovi. Bojíte se za svá rozhodnutí převzít zodpovědnost a váš partner má poté pocit, že se do vztahu nechcete moc angažovat. 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články