Co je pro vás podle horoskopu ve vztahu nejdůležitější a proč se s vámi partneři neustále rozcházejí?

2886
Sdílejte

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Pro Berany je nejhorší to, že se ve vztahu začnou snadno nudit. Nemají výdrž a jsou přelétaví. Dostat berana do dlouhodobého vážného vztahu je opravdu těžké. Berani k sobě potřebují někoho se společným snem nebo cílem. Rádi totiž někam směřují a pokud jejich vztah nikam nesměřuje, ukončí ho.

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Býci si vždy rozchod pořádně promyslí. Pokud se s vámi býk rozejde, znamená to, že to udělal opravdu až jako poslední možnost. Býci se rozcházejí v moment, kdy vztah s nimi berete jako povinnost. Ano, po 20 letech vztahu nemusí být každý večer svátek, ale pokud zapomenete na výročí, bude zle!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 

Pro blížence je nejhorší to, když ve vztahu chybí komunikace. Jakmile si s blížencem přestaneme povídat, je to opravdový problém. Pro Blížence ale nejede vlak přes okamžik, kdy si dvojice přestane povídat, kdy se o sebe přestane zajímat, kdy už si nemá co říct a partneři se v podstatě jen vzájemně obtěžují. 

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Raci potřebují romantiku, láskyplná gesta, dotyky. Jakmile toto ve vztahu není, rakům to opravdu chybí. Pro něj jsou toto důkazy lásky a pokud takové důkazy ve vztahu nemá, zdá se nebýt milován. Jakmile dostanou pocit, že ze vztahu odešla láska, odejdou i oni.

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Pro lvy je opravdu důležitá vášeň. Jakmile to přestane klapat v posteli, je to opravdový problém. Jakmile se vztah nikam nevyvíjí, pro lva nemá cenu.  Lvi nesnášejí bezúčelnost a takové to bezcílné „plácání“, v takovém případě je pro ně prostě nezbytností vztah ukončit co nejrychleji.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna potřebuje někoho, komu může důvěřovat a na koho se může spolehnout. Jakmile ji zklamete a ona dostane pocit, že vám nemůže věřit, bude se od vás snažit utéct. Panny sebe chtějí mít zodpovědného člověka, který se dokáže postarat nejen o sebe, ale také o rodinu. Důvěra a spolehnutí, nezapomínejte na to!

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 

Váhy vyhledávají harmonii. Chtějí takový ten vztahový klid, partnerské souznění. Pro váhy je představa vztahu plného hádek naprostá noční můra. Jestli se s váhou budete hádat, budete jí nadávat a chovat se k ní jako ke kusu hadru, zmizí mrknutím oka. Váhy chtějí empatii, starost, napojení. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Pro štíry je stejně tak jako pro lvy velmi důležitá fyzická stránka vztahu. Milují vášeň a tajemství. Jakmile to dvojici v posteli přestane klapat, pro štíry je to dávno prohraný boj. 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články