Co je pro vás podle horoskopu ve vztahu nejdůležitější a proč se s vámi partneři neustále rozcházejí?

2881
Sdílejte

Štíři dokáži ve vztahu ustát jakýkoliv problém, ale přes tento vztah nejede.

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Střelci ve svých partnerech hledají také nejlepší kamarády a spřízněné duše. Chtějí si s partnerem rozumět, chtějí se cítit dobře po jeho boku, chtějí se s ním smát. Právě tohle je ten stavební kámen, který, když přestane fungovat, rozbije celý vztah.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Kozoroh nenávadí změny a opravdu špatně je snáší. Jakmile se ve vztahu uděje nějaká velká změna a začnou se dít nové věci, kozorozi se s tím vyrovnávají opravdu špatně. Kozoroh je zvyklý na to “své” a nic jiného nechce. Nestojí o novoty. Pokud hledáte vztah, ve kterém je stereotyp na denním pořádku, kozoroh je ta správná volba.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Stejně tak jako v životě, i ve vztahu potřebuje vodnář svou vysněnou svobodu. Žít s vodnářem není vůbec jednoduché – neustále má pocit, že mu mluvíte do života a říkáte mu, co má dělat. To vodnář nenávidí a pokud se to opakuje, raději od vás uteče. Vodnáři jsou hodné bytosti, nehádají se, nekřičí, ale raději utíkají. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Ryby jsou snílci a vztahy jsou pro ně růžové brýle, sladká slovíčka, dlouhé polibky, světlo svíček. Samozřejmě, po nějaké té doby je to trochu přejde, ale romantika, je pro ně stále velmi důležitá. Ryby se musí cítit jako princezny, chtějí se cítit doceněné. Jakmile tomu tak ale není, utíkají. Bez romantiky v životě nejsou šťastné, takže právě toto je pro ně nejčastějším důvodem k rozchodu.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články