Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !

4098
Sdílejte

Pokud vás přepadne chuť na sladké a jste v časové tísni, tak vám doporučujeme náš recept na jemné koláčky.

Těsto je neodolatelně křehké a na nádivku můžete použít cokoli, na co máte chuť.

Potřebujeme:
1 balení Hery

350 g polohrubé mouky

moučkový cukr

100 g smetanového sýra (Apetito)

1 balení vanilkového cukru (20 g)

Na náplň:

Nutella

švestkový džem

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články