Nejlepší rybí pomazánka z uzeného pstruha: TO MUSÍTE OCHUTNAT!

4387
Sdílejte

Tato pomazánka je snadná na přípravu a kromě toho, je také naprosto vynikající! Pokud umíte krájet a míchat, zvládnete tento recept!

Já mám ráda pomazánky spíše v hrubší konzistenci, takže se snažím, abych rybu příliš nerozmixovala, ale pokud dáváte přednost hladší konzistenci, klidně rybu nakrájejte na menší kousky. Než pstruha vmícháte do ostatních surovin, podívejte se, zda v něm už nejsou žádné kosti. Většinou se před uzením ryby, odstraní špendlíkové kosti, ale někdy se tam pár zbytků najde, takže je pro jistotu ještě jednou prohlédněte!

Tuto pomazánku můžete připravit den nebo dva předem a uložit ji ve vzduchotěsné nádobě v lednici. Pak už stačí jen nakrájet čerstvý teplý chléb těsně před podáváním.

Kam dál?

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Tvarohové taštičky od babičky! Jsou velmi chutné a měkké i druhý den

Další články