Nejlepší rybí pomazánka z uzeného pstruha: TO MUSÍTE OCHUTNAT!

3860
Sdílejte

POSTUP:

  1. V případě potřeby odstraníme ze pstruha kůži a kosti. Pstruha rozkrájíme na kousky.
  2. Všechny zbývající suroviny smícháme v míse. Do mísy přidáme pstruha a začneme mixovat, ale dáváme pozor, abychom pstruha příliš nerozmixovali.
  3. Ozdobíme koprem, citronovou kůrou a pepřem. Podáváme s teplým křupavým chlebem nebo krekry.
  4. Přeji dobrou chuť!

Zdroj: carolynscooking.com

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články