Jak připravit šlehačku z mléka: Vyzkoušejte trik cukrářů

8886
Sdílejte

Myslíte si, že na vynikající šlehačku potřebujete vždy jen smetanu z obchodu, která obsahuje alespoň 30% tuku?

Ano, jde o tradiční surovinu, ze které šlehačku připravujeme .

Měli byste vědět, že šlehačka, která perfektně drží a dá se připravit i z obyčejného mléka, která má jen nepřiměřené množství tuku ve srovnání se smetanou na šlehání.

Pokud tedy v chladničce budete mít jen mléko a žádnou smetanu, tento trik profíků se vám bude vybrána hodit.

Do této šlehačky nemusíte už přidávat ztužovač.

Drží perfektně.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články