Moravské zelňáky na plechu. Prastarý recept ze zelí, lepší jak bramboráky ! Stačí 1 hlávka zelí, 3 vejce a uzené maso

36387
Sdílejte

Rozhodně stojí za vyzkoušení. Je vynikající a připravíte ho ze základních přísad.

Potřebujeme:

1 kg zelí – předvařená ve slané vodě

3 ks vejce

5 lžíce plnotučného mléka nebo smetany

100 g strouhanky – čerstvých rohlíků nebo chleba

250 g uzené maso – vařené nebo rolovaná plec, moravské uzené …

sůl a pepř

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články